Talk:Wikimedia Norge/Notisblokk

Add topic
From Meta, a Wikimedia project coordination wiki

Forslag til prosjekter vi kan søke midler til[edit]

Har forslag til flere ulike prosjekter som vi kan søke midler fra ABM utvikling til, legger det her siden jeg ikke vet noen bedre plass. Ulflarsen 14:40, 8 July 2007 (UTC)Reply

  • "Graver" i amerikanske billedarkiv (Library of Congress og andre): Vi søker om midler til å ha en person som kan grave frem relevante bilder for oss her i Norge. Det er en mengde eksempler på at amerikanske billedarkiv har frie bilder som dekker norske forhold og her kan det gjøres mer. Har tatt det opp med Kjetil R (han er interessert i foto og studerer i USA).
  • Kurs for wikimediabidragsytere: Vi søker om midler for å kjøre kurs for våre bidragsytere. Slike kurs kan dekke alt fra grunnleggende redigering til avansert, adminarbeid osv. Det bør gjerne være en kurskoordinator/leder ansatt på prosjektbasis og de som melder seg på kurs bør få reise/opphold dekket (rimelig med tanke på den enorme mengde gratisarbeid som allerede legges ned).
  • Programvareutvikler for MediaWiki: Vi søker om midler for å kjøre et prosjekt med videreutvikling av vår underliggende programvare, Mediawiki. Søknaden kan dels ta utgangspunkt i allerede eksisterende prosjekter (som universell innlogging og stabile versjoner) til generelle studier av hvordan brukerne faktisk benytter Mediawiki og hvordan interaksjonen kan forbedres.